Velkommen, Gjest
Brukernavn Passord: Husk meg

Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning
(1 besøkende) (1) gjest

EMNE: Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning

Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23323

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Litt om hva aura er:
Aura er et energilag som omgir alle levende og døde gjenstander. Alt og alle har aura, du har aura, kjæresten din har aura, kjæledyret ditt og plantene dine.

Se for deg at auraen din er som ditt personlige energiskjold. Det beskytter deg mot skadelige påvirkninger utenfra, og den sørger for at den fysiske kroppen har en god helsetilstand.

En frisk person har en sterk og omfangsrik aura, mens en syk person har svak og liten aura. Men det betyr ikke alltid at en liten aura indikerer sykdom.
Grunnen til at noen har en liten aura kan være at dem kryper den sammen i selvforsvar, det kan skje viss vi havner i situasjoner der vi føler oss truet eller redde, eller viss vi møter personer og steder vi ikke liker.

Auraen er det energimessige motstykket til den fysiske kroppen. Den kan ikke eksistere uten kroppen, og kroppen kan ikke eksistere uten auraen.
Auraen inneholder blåkopien av alle kroppens organer, blodårene, musklene, skjelettet og alt annet vi trenger for å kunne fungere som friske mennesker.

Auraen utvikler og forandrer seg fra du er spedbarn til voksen.
Spedbarns aura er ofte lys grå og uklar, dette er pågrunn av at den ikke er fullt utviklet. På dette stadiet i barnets utvikling er auraen fortsatt nær forbundet med morens aura.
Småbarns aura er klarere og mer definert, og den blir mer og mer fargerik etter hvert som barnet blir eldre.
Tenåringers aura utvikler seg veldig i puberteten, den kan gå fra å være fredfylt til å se kaotisk ut.
Når en blir voksen så er auraen mer etablert. Men det er viktig og ikke bli for satt, for da kan den bli stagnert og blokkert.

Kan du se din eller andres aura?
Hvis svaret er nei, så finnes det mange fine øvelser for å lære seg dette. Første steget for å klare å se auraer, er å tro på at du kan klare det!
Øvelse: Se auraen din rundt hendene dine
- Det er viktig at du er avslappet først, brukt noen minutter på å bli avslappet, for eksempel gjennom meditasjon eller pusteøvelser.
- Hold høyre hand med fingrende sprikende foran deg mot en lys vegg.
- Ikke se direkte på fingrene, men finn deg et punk rett over eller til siden.
- Se på dette punktet og slapp av i øynene. Etter en stund vil du se et grått eller hvitt lys rundt hver av fingrene. Dette er auraen din.
- Mens du fortsetter å fokusere på dette punktet, så vil det grå eller hvite lyset plutselig få farge. Ikke beveg øynene dirkete på auraen nå, for da vil den forsvinne.
- Observer fargene i auraen din til du blir sliten i øynene.
- Hvil i noen minutter og gjenta øvelsen med venstre hånd. Hvis du ikke ser auraen like tydelig på begge hendene, så kan du forsette med denne øvelsen til du ser det like tydelig.

Denne øvelsen kan også brukes ved at du står foran et speil og ser på auraen rundt hodet ditt, eller andre personers aura. Bare husk å være avslappet og tro at du kan klare det.
Du kan også prøve deg på plantene dine eller andre gjenstander i huset


Auraens farger og betydninger:
Auraen kan forandre seg fargemessig etter hva sinnsstemning og fysisk og følelsemessig tilstand vi er i.
Men vi har likevel alltid en bestemt farge som finnes i auraen våres. Denne fargen forteller mye om oss, og den beskriver våres holdninger og trossystemer, sterke og svake sider og hva vi streber etter i livet.
Når du finner ut hvilken farge som er dominerende i din aura, så kan du lese mer om hva de forskjellige aurafargene betyr.

Rød:
Nøkkelord: Lidenskap, lederskap, fysisk aktivitet
Chakra: Rotchakraet
Rød er en livfull aurafarge. Den indikerer til at personen er initiativrik, dynamisk og konkurranselysten. Det er en som ønsker å være først i alt h*n gjør og som liker å være nyskapende. H*n er den fødte leder og misliker sterkt og måtte følge i andres fotspor. H*n har sterke følelser for det meste og liker å være aktiv.
Klar rød indikerer en person som elsker livet.
Grumsete eller matt rød indikerer sinne og bitterhet.

Oransje:
Nøkkelord: Optimisme, harmoni, selvtillit, lettbevegelighet.
Chakra: Sakralchakraet.
Oransje er en vidunderlig varm og energi givende farge. En person som har klar oransje som dominerende farge i auraen, er positiv og selvsikker. Vedkommende skrider gjennom tilværelsen, trygg i vissheten om at alt kommer til å gå bra. H*n overvinner alltid problemer og lærer noe av dem. H*n er flink til å omgås og få frem det beste i andre.
Skarp oransje tyder på en person som er skarp og egoistisk.
Grumsete, skitten oransje finner vi hos personer som er bitre og nærtagende.

Grønn:
Nøkkelord: Kjærlighet, fred, harmoni, healing
Chakra: Hjertechakraet.
En klar vårgrønn aura idikerer en person som er vennlig og hengiven og som instinktiv ønsker å skape harmoni i samvær med andre. H*n liker å være omgitt av natur og har behov for å stå i forbindelse med naturen for å holde seg frisk. Denne personen kan ha et spesielt slektskap med dyr og stor evne til å forstå dem. H*n har også naturlige healing evner og kan komme til å utøve en eller annen form for healing.
Skarp grønn indikerer en person som er sta og misliker forandring.
Mørk skittengrønn finner vi hos personer som er misunnelige og havesyke.

Gul:
Nøkkelord: Mentale evner, kreativitet og kommunikasjon
Chakra: Solar plexus- chakraet
Personer som har en klar gul aura lever mye av tiden i sitt eget hode og tenker gjennom det meste.
H*n kan være intellektuell, men ikke nødvendigvis, og personen trives helt sikkert med å bruke hodet til å bryne seg på ideer og konsepter. H*n er underholdende og sosial, og har derfor behov for å være sammen med andre. Dette er ikke en person som trives for lenge i eget selskap.
Syregult indikerer en person som har sært forutinntatte meninger og tror at hun alltid har rett.
Tåkete gul indikerer at det er en person som ikke alltid sier sannheten.

Rosa:
Nøkkelord: Kjærlighet, godhet, åndelighet
Chakra: Hjerte chakraet.
Rosa som dominerende farge i auraen forteller om en person som er instiktiv, snill, hjelpsom og hengiven. H*n er spesielt glad i barn og dyr og er dels tiltrukket av dem på grunn av deres uskyld og sårbarhet. Denne personen er en naturlig fredskaper og liker ikke å komme på kant med andre. H*n må passe på at H*n ikke gir for mye av seg selv til andre, noe som har skjedd hvis auraen har en blek, utvasket rosafarge.
Hard rosafarge forteller at det er en person som lar seg lede av sine følelser og som kan være sentimental.

Blå:
Nøkkelord: tenksom, idealistisk, healingevner, åndelig viten
Chakra: Halschakraet
Blått tilhører en person som er idealistisk og som har sterke meninger om rett og galt.
H*n lever livet sitt i henhold til egne etiske regler og søker også åndelig viten, selv om det ikke vises for mye utad. H*n praktiserer kanskje en eller annen form for healing.
Hvis auraen har en dyp, rik blåfarge, betyr det at hun har funnet sin rette vei i livet og at hun lever ut sitt livs hensikt.
Mørk skittenblå indikerer en person som er konservativ og redd for forandring.

Purpur:
Nøkkelord: filantropisk, vennlig, støttende, oversanslige evner
Chakra: det tredje øyet
Det finnes forskjellige nyanser av purpur, fra lys lilla til dyp purpur og dyp indigo. Alle varianter av purpur og indikerer en person som har sterk åndelig intensjon og som ofte har en eller annen form for oversanslige evner, enten om hun er klar over det eller ikke.
H*n er filantropisk og har stor omsorg for andre, det kan være fremmende eller venner.
Klar purpur indikerer sterke oversanselige evner, lysere purpur indikerer en intuitiv person. Det er viktig for alle som har en nyanse av purpur i auraen å være helt jordet, for de har en tendens til å miste kontakten med omverden og bli for virkelighetsfjerne.

Hvit:
Nøkkelord: åndelighet, forenthet med det guddommelige
Chakra: kronechakraet.
Det er ikke ofte man kommer over personer med hvit aura. Gjør du det må du sjekke at den ikke er lys grå eller en svært utvasket nyanse av en annen farge.
En person med hvit aura er åndelig utviklet og har sterk forbindelse med det gudommelige.
H*n er filantropisk, og til tider nesten virke for god til å være sann, for hun er mer opptatt av andre mennesker velbefinnende enn sitt eget. Det er stor sannsynlighet at h*n arbeider med svakerestilte eller med personer som resten av samfunnet har glemt. H*n er helt sikkert ulykkelig i materialistiske omgivelser.
Skittenhvit aura indikerer en person som har problemer med å knytte seg til andre. Helt blek hvit indikerer en person som lever i sin egen verden og som er atskilt fra den fysiske virkelighet.

Gull:
Nøkkelord: åndelighet, høyere viten, visjonære evner
Chakra: alle chakrane
Det er sjelden man ser mennesker med gyllen aura. Gjør du det, kan du tenke på at kunstnere i middelalderen som regel avbildet helgener med gyllen glorie rundt hodet, selv om dette ikke automatisk betyr at du har en helgen foran deg.
Personer med en gyllen aura har et meget stort potensial og evne til å forandre verden. Vedkommende er også dypt åndelig og har visjonære egenskaper.
Hvis auraen er skittengyllen, indikerer det en sterk materialistisk åre og et ønske om å utøve makt.

Sølv
Nøkkelord: drømmer, potensial, idealisme
Chakra: det tredje øyet.
Det er like uvanlig å se sølv i auraen, som det er å se en gyllen aura. Ser du en slik aura, er sølv sannsynligvis en av hovedfargene i auraen og ikke den eneste fargen, og i enkelte tilfeller vil du se sølvstriper eller stjerner. Det representerer potensial, i likhet med stjerneskudd, som sies å indikere ønsker som kan gå i oppfyllelse. For eksempel kan sølvstripene antyde at et lite barn venter på å bli unnfanget eller det kan være signal om et kreativt prosjekt som ennå ikke er påbegynt. Den det gjelder må imidlertid være bevisst på å vente sitt potensial mot virkeligheten og ikke la det forbli en vidunderlig drøm.
Skitne sølvstriper i auraen indikerer en person som liker å skape sensasjoner.

Grå:
Nøkkelord: kamuflasje, tendens til å holde en lav profil
Chakra: Rotchakraet
Personer med grå aura ønsker å holde en lav profil og ikke stikke seg ut fra mengden. H*n er tilpassingsdyktig og ivrig etter å inngå kompromisser, noe som innimellom kan bety at h*n er litt for medgjørlig for sitt eget beste og at h*n lar andre påtvinge seg av andres tanker og behov.
Du bør forsikre deg at den grå auraen ikke er forårsaket av helse problemer og særdeleshet mangel på fysisk energi.
Er auraen skittengrå, kan det være fordi personen er bitter over å bli holdt i bakgrunnen og bli overskygget av andre.

Brun:
Nøkkelord: soliditet, forenthet med naturen, praktisk legning
Chakra: Rotchakraet
Personer som har en rik brun aura er praktiske og jordnære og ha sterk forbindelse med naturen. Det liker å arbeide utendørs og dyrke planter, eller de kan ha et sterkt ønske om å beskytte miljøet mot skadelig påvirkning. En rødbrun aura indikerer en person som liker å ta vare på andre og som er beredt til å slåss for andre.
Hvis auraen er skitten brun, har du en person foran deg som er meget matrealistisk og som ønsker å forvisse seg om at h*n får sin del av det som tilbys.

Sort:
Nøkkelord: forvandling, endring, hvile, kamuflasje
Chakra: Rotchakraet
Det er ingen grunn til å bli skremt hvis du kommer over en sort aura. Det er ikke nødvendigvis et negativt tegn. Som regel forteller det om den det gjelder ønsker å skjule seg for verden og at h*n har trukket en beskyttende usynlighetskappe omkring seg. Du bør derfor alltid be om tillatelse før du undersøker auraen h*n og være forberedt på at du kan få nei til svar.
En sort aura, uansett om den er helt sort eller det bare er sorte striper i en aura med andre farger, kan også indikere en person som er fysisk utslitt og som trenger mye hvile.
En tykk og tett sort aura kan bety at personen er svært trengende og suger til seg store mengder energi fra andre.
Nå til dags går det an å ta aurafotografi, og dette kan som oftest gjøres på alternativmesser rundt i landet. Man vil da få et bilde av auraen sin, og ofte en tolkning av den etterpå.

Kilde: Funnet det i en bok som heter \"Les din aura\"
Er mye jeg ikke har tatt med,tok bare det jeg følte var viktigest:)
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23324

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Beklager,ser at den ene øvelsen jeg la ut er lagt ut fra før her:blush:
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23380

 • Medusa
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1213
 • Karma: 10
Beskrivelsen av auraen var i alle fall bra den, så gjør da ingenting om det står noe liknede et annet sted;)
Take me as I am or watch me as I go...

www.frusmestad.blogg.no

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23384

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Det var bra:laugh:
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23569

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Finnes det fler aura farger enn disse?

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 7 måneder siden #23578

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Nei:)
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24545

Fikk vite at hovedfargen min er rød. Det tror jeg så visst på...
Og fargene som dominerte var purpur, orange og rød, men hodet mitt var grønt. Verken skittent, heller sterk grønn vil jeg si...
Lurer nå på hva det kan bety, ja...

Kan godt stemme dette med purpur, ja... at vi kan bli litt virkelighetsfjerne...

Har boken selv. Nyttig. Driver og grer chakraene mine her. hehe

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24549

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Lykke skrev:
Nei:)
¨

Okå.
Jeg har sett aura på noen mennesker , men hvorfor ser jeg ikke på alle??

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24552

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Rundt fingrene mine er det hvitt...så etter det hvite er det hvit tåke...en cm tykk fra lillefingeren og rundt hele hånden...er dette normalt??
Jeg har en hvit aura og gul farge..den er nesten glittrende...

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24555

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Tingeling skrev:
rundt fingrene mine er det hvitt som hvit tåke...en cm tykk fra lillefingeren og rundt hele hånden...er dette normalt??
Jeg har en hvit aura...rundt meg også..klar hvit...


Er du sikker på at den ikke er lys grå eller en svært utvasket nyanse av en annen farge?
Det er svært sjelden at mennesker har hvit aura..
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24556

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Jeg er sikker på at den er hvit . Ikke grå. Det er også litt gult ytters uten på det hvite...men mest hvit og gult ytterst.
Men jeg skal studere nermere for å være helt sikker.

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24557

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Sjekk iallefall hva nyanse hvitfargen din har isåfall,for jeg tviler på at den er helt hvit..
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24558

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Jeg har studert nå. Den er hvit..men jeg har sett at det kanskje også er gult .Jeg er usikker....
Men når jeg sto i speilet og stirret uten å blink så jeg ble sliten så såg jeg at jeg har to cm med hvit farge rundt hodet..den er sterk hvit..og så blir den mer og mer tåkete til lengre den kommer ut i luften...
Det er en halv cm med hvitt ren hvit rundt hånden så blir det en cm med tåke ut over....
Men jeg skal sjekke dette her ut mere for å være sikker.... Jeg skal gå til en healer for å få sjekket det opp.

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24560

 • Lykke
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 2613
 • Karma: 16
Vell,jeg tviler på at den er helt hvit.

Men er den det,så er du heldig:)Sikkelig åndelig utviklet og har en sterk forbindelse med det gudommelige du da;)
Jeg har aldri sett et smilende ansikt som ikke var vakkert

Sv:Hva er aura? Øvelser og fargenes betydning 5 år, 6 måneder siden #24561

 • Tingeling
 • FRAKOBLET
 • Forum avhengig
 • Innlegg: 1761
 • Karma: 6
Jeg er usikker enda, på om det jeg ser er rett. Jeg har alldri sjekket dette opp før. Men en healer sa til meg en gang at det er noe spesielt med meg,derfor må jeg bli healer. Men altså hvem vet. Jeg er jo veldig følsom og intuitiv . Men jeg skal jammen meg finne ut av dette. Jeg er på ingen måte innbilsk. Jeg er meg selv og det er bra nok. Jeg skal kontakte en healer og se om han/henne kan se fargen.. Spennende greier må jeg si.
Moderatorer: Lillnita, wicca, Lykke
Det tok 0.52 sekunder å laste siden